مطالب پربازدید

عجايب هفت گانه جهان- باغهاي معلق بابل در عراق عجايب هفت گانه جهان- باغهاي معلق بابل در عراق
ويزاي اقامت دائم كاري مستقل استراليا(189) ويزاي اقامت دائم كاري مستقل استراليا(189)
مهاجرت به دانمارك از طريق اخذ گرين كارت مهاجرت به دانمارك از طريق اخذ گرين كارت
ويزاي كار كشور آمريكا H1B Visa ويزاي كار كشور آمريكا H1B Visa
دختر ايراني در بين 100 كارآفرين برتر جهان دختر ايراني در بين 100 كارآفرين برتر جهان
ويزاي كار در كشور قطر ويزاي كار در كشور قطر
بيزينس پلان و طريقه درست نوشتن آن چيست بيزينس پلان و طريقه درست نوشتن آن چيست
نگاهي به كشور كويت نگاهي به كشور كويت
ويزاي اقامت دائم ضمانتي استراليا (190) ويزاي اقامت دائم ضمانتي استراليا (190)
چگونه تبديل به يك كارآفرين موفق و ثروتمند شويم؟ چگونه تبديل به يك كارآفرين موفق و ثروتمند شويم؟
كارگاه آموزشي اخذ اقامت كاري كانادا-كبك كارگاه آموزشي اخذ اقامت كاري كانادا-كبك
برنامه ي جديد ويژه افراد داراي مدارك فني حرفه اي برنامه ي جديد ويژه افراد داراي مدارك فني حرفه اي
حرفه آرايشگري در كانادا ،استراليا و انگلستان حرفه آرايشگري در كانادا ،استراليا و انگلستان
تغييرات جدول امتياز بندي قوانين فدرال كانادا تغييرات جدول امتياز بندي قوانين فدرال كانادا
ويزاي كار سنگاپور ويزاي كار سنگاپور

کتابخانه مجازی
Skip Navigation Links

ویزای تحصیلی کشور رومانی

 

 

هنگامی که نامه تاییدیه از سوی (the Ministry of education, youth and sport) دریافت کردید در اسرع وقت می توانید از طریق سفارت رومانی در کشورتان برای ویزای تحصیلی کشور رومانی درخواست دهید.

 

 ویزای تحصیلی کشور رومانی

دانش آموزانی که در کشور های عضو اتحادیه اروپا و منطقه صنعتی اروپا زندگی می کنند و همچنین دانش آموزانی اهل کشور های کانادا،کرواسی،ژاپن ،مولداوی،کره جنوبی ، سویس ، آمریکا و صربستان برای تحصیل در روانی نیاز به ویزا ندارند.دیگر دانش آموزان بین المللی برای تحصیل در رومانی باید قبل از ورود درخواست ویزا دهند.

 

صدور ویزای تحصیلی ممکن است از دو روز تا دو ماه طول بکشد ،شما می توانید پس از آنکه نامه پذیرش را از وزارت آموزش و پرورش کشور رومانی دریافت کردید  برای اخذ  ویزای تحصیلی رومانی اقدام نمایید.

در زیر موارد لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کشور رومانی ذکر شده است:

  • نامه پذیرش از وزارت آموزش و پرورش رومانی
  • ارائه درخواست ویزا به سفارت رومانی در نزدیکی شما  
  • اثبات داشتن استطاعت مالی برای پرداخت شهریه ها برای یک سال.(پس از اینکه نامه پذیرش دریافت کردید مبلغ را به حساب دانشگاه واریز می نمایید.)
  • اثبات داشتن بودجه کافی برای حداقل 10 ماه زندگی در رومانی (250 یورو در ماه).
  • ارائه اصل مدارک که در موقع درخواست ذکر شده است.

 ویزای تحصیلی کشور رومانی

در ماهنامه بین المللی بازار کار شماره پنج در مورد دانشگاه Ovidius در رومانی اطلاعاتی در اختیار عزیزانی که قصد ادامه تحصیل و زندگی در کشور رومانی را دارند قرار گرفته است.

 

منابع مرتبط:

ویزای تحصیلی نیوزیلند

ویزای تحصیلی مالزی

ویزای تحصیلی کانادا

 

 


بازدید از این صفحه : 5271
* لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی بنویسید

* نام :  
ایمیل :
* نظر :  
 

  مجيد در تاریخ 1391/12/25 گفته است :
  من مهندس ساختمان هستم متوانم در روماني ادامه تحصيل دهم و مي توان كار وتحصيل كرد و متاهل هستم
  hossein در تاریخ 1392/01/08 گفته است :
  salam
khaste nabashid
man daneshjoye sale 3 dental medicine hastam dar shahre iasi romani khoshhal misham betonim ba ham kar konim
chon man ham dar kare transfer students hastam
good luck
  Shadi در تاریخ 1393/04/27 گفته است :
  سلام. مي خواستم براي رشته دندانبزشكي روماني اقدام كنم. بايد چه كار كرد؟ لطفا راهنمايي بفرماييد.
  عاطفه در تاریخ 1393/07/17 گفته است :
  سلام.عاطفه هستم.داراي ديپلم فني وحرفه اي رشته گرافيك رايانه.خواستم ببينم اگر بخواهم براي رشته داروسازي ادامه تحصيل دهيم در روماني مي توانم.چه كار بايد انجام دهم.
  عاطفه در تاریخ 1393/07/17 گفته است :
  سلام.عاطفه هستم.داراي ديپلم فني وحرفه اي رشته گرافيك رايانه.خواستم ببينم اگر بخواهم براي رشته داروسازي ادامه تحصيل دهيم در روماني مي توانم.چه كار بايد انجام دهم.لطفا بگوييد كي جواب مي دهيد.چگونه...... سپاسگزارم