مطالب پربازدید

عجايب هفت گانه جهان- باغهاي معلق بابل در عراق عجايب هفت گانه جهان- باغهاي معلق بابل در عراق
ويزاي اقامت دائم كاري مستقل استراليا(189) ويزاي اقامت دائم كاري مستقل استراليا(189)
مهاجرت به دانمارك از طريق اخذ گرين كارت مهاجرت به دانمارك از طريق اخذ گرين كارت
ويزاي كار كشور آمريكا H1B Visa ويزاي كار كشور آمريكا H1B Visa
دختر ايراني در بين 100 كارآفرين برتر جهان دختر ايراني در بين 100 كارآفرين برتر جهان
نگاهي به كشور كويت نگاهي به كشور كويت
بيزينس پلان و طريقه درست نوشتن آن چيست بيزينس پلان و طريقه درست نوشتن آن چيست
ويزاي كار در كشور قطر ويزاي كار در كشور قطر
ويزاي اقامت دائم ضمانتي استراليا (190) ويزاي اقامت دائم ضمانتي استراليا (190)
كارگاه آموزشي اخذ اقامت كاري كانادا-كبك كارگاه آموزشي اخذ اقامت كاري كانادا-كبك
چگونه تبديل به يك كارآفرين موفق و ثروتمند شويم؟ چگونه تبديل به يك كارآفرين موفق و ثروتمند شويم؟
برنامه ي جديد ويژه افراد داراي مدارك فني حرفه اي برنامه ي جديد ويژه افراد داراي مدارك فني حرفه اي
حرفه آرايشگري در كانادا ،استراليا و انگلستان حرفه آرايشگري در كانادا ،استراليا و انگلستان
تغييرات جدول امتياز بندي قوانين فدرال كانادا تغييرات جدول امتياز بندي قوانين فدرال كانادا
ويزاي كار سنگاپور ويزاي كار سنگاپور

Skip Navigation Links

برنامه ی جدید ویژه افراد دارای مدارک فنی حرفه ای
(FSTC)

برنامه ی جدید مربوط به افراد دارای مدارک حرفه است که دارای سوابق کاری در زمینه های زیر می باشند (NOC B):
در بخش صنعتی Industrial
برق و امور ساختمانی Electrical and Construction Trades
در بخش تعمیرات و نگهداری از تجهیزات Maintenance and Equipment Operation Trades
سرپرستی ذخایر طبیعی و مشاغل حرفه ای مربوطه Supervisors and Technical Occupations in Natural Resources
کشاورزی و تولیدات مرتبط Agriculture and Related Production
عملیات های مربوط به تولید محصولات Processing
تعمیر و نگهداری و اپراتوری تجهیزات صنعتی Manufacturing and Utilities Supervisors and Central Control Operators
سر آشپز Chefs
آشپز Cooks
نانوا Bakers
قصاب Butchers
متقاضیان این برنامه باید حداقل 4 شرط زیر را داشته باشند: 
• داشتن پیشنهاد شغلی از یک تا دو کارفرما در کانادا به مدت حداقل یکسال یا گواهی صلاحیت کارآموزی از مقامات کارورزی ایالتی کانادا. 
• داشتن 24 ماه سابقه ی کاری مرتبط در پنج سال گذشته (بعد از صدور گواهینامه ) 
• داشتن مهارت زبان در حد CLB 5 برابر با نمره IELTS 
• داشتن صلاحیت های لازم برای استخدام همانطور که در NOC شرح داده شده است. 
(به غیر از اخذ مجوز که بدست آوردن آن در خارج از کانادا مشکل می باشد.) 
سیستم جذب نیروی کار نیمه ماهر یا فنی و حرفه ای بمانند برنامه ی کارجویان ماهر(FSWC) به معنای این است که متقاضی امور اصلی مربوط به شغل مورد نظر را در الویت قرار دهد، بعبارتی دیگر متقاضی باید نشان دهد که شرایط لازم برای کار در مشاغل فنی حرفه ای همانطور که در NOC شرح داده شده است را داراست . 
مانند برنامه کارجویان ماهر(FSWC) ،این قوانین و مقررات افسران پرونده را قادر می سازند که پرونده متقاضیان را مورد ارزیابی قرار دهند ،تا دریابند آیا ایشان صلاحت های لازم را بدست آورده اند یا خیر . کسب پایین ترین درجه از صلاحیت ها شرط کافی برای کسب موفقیت کارجو از لحاظ اقتصادی نیست ولی شرط کافی برای اخذ اقامت محسوب می شود. 
با این طرح دولت کانادا ویزای کاری ، که از طریق اخذ LMO به متقاضیان ارائه می نمود را با کمی تغییر و تسهیل به ویزای اقامتی تبدیل نموده است طرح (FSTC) این امکان را محیا می کند که متقاضیان دارای مدرک فنی و حرفه ای بتوانند با ارائه نمره زبان بسیار کم و بدون ارزشیابی در سیستم امتیاز بندی اقامت دائم کاری خود را اخذ نمایند مهمترین نکته در این سیستم اخذ پیشنهاد شغلی ثبت شده است آیا مراحل ثبت یک یا دو پیشنهاد شغلی همانند گذشته می باشد یا مراحل آن تسهیل خواهد شد؟ 
بی شک تغییرات در جهت جذب بیشتر نیرو کار نیمه ماهر صورت گرفته است چرا که بازار کار کانادا نیاز بیشتری به نیروی کار در رشته های فنی دارد لذا انتظار می رود قوانین نهایی که به زودی اعلام خواهد شد تردید ها را در این مورد مرتفع نموده شرایط را برای متقاضیان دارای مدرک فنی و حرفه ای بیش از پیش محیا می نماید. 


مدیر عامل کاریابی کارسازان آریان پارس
 هانی تنهایی

بازدید از این صفحه : 10341
* لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی بنویسید

* نام :  
ایمیل :
* نظر :  
 

  arezoo در تاریخ 1392/03/18 گفته است :
  با سلام من ليسانس رشته كشاورزي زراعت ميباشم چگونه ميتوانم براي مهاجرت اقدام نمايم.
  مريم در تاریخ 1392/04/09 گفته است :
  هيچ راهي نداره كه بدون نياز به مدرك زبان وارد خاك استراليا و يا كانادا شد ؟ البته بدون احتساب توريستي ...
  مونا در تاریخ 1392/04/14 گفته است :
  با سلام من ليسانس زبان انگليسي هستم همچنين گواهينامه فني حرفه اي كليه رشته هاي آرايشگري با نمره عالي دارم. از چهره سازان نيز گواهينامه آرايشگري دارم. متاهل و داراي دو فرزند هستم. 2 سال سابقه كار دارم. آيا ميتوانم اقامت كاري كانادا بگيرم؟ تشكر
  pashazadeh mohsen در تاریخ 1392/04/25 گفته است :
  درموردبرنامه جديد ويزه افراد داراي مدرك فني و حرفه اي (Bakers and Electrical).
  amin در تاریخ 1392/04/31 گفته است :
  با سلام
مي شه ااطلا عات بيشتري در مورد فني حرفه اي در اختيارمون بزارين
با تشكر
  سمانه در تاریخ 1392/05/13 گفته است :
  سلام من 25 ساله هستم ليسانس بهداشت محيط و مدرك ارايشگري ناخن دارم ميتونم ويزاي كار ارايشگري استراليا را بگيرم
  مهدي حنيفي در تاریخ 1392/05/14 گفته است :
  سلام
ميتونم با مدرك كارداني برق صنعتي ويزاي كار كانادا رو بگيرم ؟
  mehrzad در تاریخ 1392/06/14 گفته است :
  سلام من ديپلم حسابداري بازرگاني هستم دوترم دانشگاه اي تي خوندم 8 سال سابقه كار حسابداري و كاكمپيوتر و نرم افزار مالي دارم چگونه بايد براي كار به خارج لطفا راهنماييم كنيد ايا شما ميتونيد براي من كار در خارج تهيه نماييد ممنون .مرسي مهرزاد
  سيد مجتبي احمدي در تاریخ 1392/08/25 گفته است :
  با عرض سلام.....بنده تعمير كار ساعت هستم ايا بختي براي گرفتن اقامت در كانادا دارم...ممنون ميشم راهنماييم كنيد
  حسين در تاریخ 1392/09/24 گفته است :
  من داراي مدرك فني حرفي طرح 18ماه مكانيك صنايع و مكانيك خودرو وبرق خودرو ومدرك CNCتراشكاري وفرز دارم ومدرك كارداني جوش
  mohammad در تاریخ 1392/10/07 گفته است :
  سلام من مدرك غواصي صنعتي سطح يك و دو از فني و حرفه اي دارام چه طوري ميتونم وارد بازار كار كانادا يا استراليا شم با تشكر لطفا راهنمايي كنيد
  انوريوسفي در تاریخ 1392/10/27 گفته است :
  سلام من كاشيكارهستم.ومدرك فني حرفه اي اميدي هست بتونم مهاجرت بگيرم به كانادا
  عباس در تاریخ 1392/11/05 گفته است :
  سلام من گواهينامه برق ساختمان را دارم ايا ميتونم اقامت كار بگيرم من متاهل و داراي يك فرزند هستم ؟ ممنون
  امير. در تاریخ 1392/11/29 گفته است :
  با سلام من در رشته نقشه كشي ساختمان مدرك درجه ۱ دارم با ۱۶۰۰ ساعت كار و ۱۰ سال سابقه كار در رشتهاي مختلف ساختماني از جمله كناف و كامپوزيت. وبا ريزمه كاري گسترده.در اجرا..راهي هست كه بتونم خارج از ايران باشم. و....
  مجيد در تاریخ 1393/04/14 گفته است :
  من مي خوام براي ادامه تحصيل در رشته فني مهندسي برق در كشور انگلستان اقامت بگيرم چطور بايد اقدام كنم
  مهنازيوسفي در تاریخ 1393/04/17 گفته است :
  من مدرك ارايش و پيرايش و گريم و عكاسي عمومي و لابراتوار و تدوين رو با نمرهاي بالا از فني و حرفه اي دارم.ميشه واسه ويزاي كار با اين مدارك اقدام كرد؟
  Micheal در تاریخ 1393/05/25 گفته است :
  I dont even know what to say, this made things so much earise!
  Andi در تاریخ 1393/05/26 گفته است :
  Thats a nicely made answer to a chlnelngiag question http:shsnfpq.com [url=http:ctrjfcm.com]ctrjfcm[url] [link=http:bkflfgn.com]bkflfgn[link]
  Liza در تاریخ 1393/05/29 گفته است :
  I feel so much happier now I unnsertadd all this. Thanks! http:poqwlybrusm.com [url=http:lfsiccdv.com]lfsiccdv[url] [link=http:ziiarzmb.com]ziiarzmb[link]
  شيرزاد در تاریخ 1393/06/19 گفته است :
  با سلام .ميخواستم بدونم بنده داراي ديپلم برق و داراي 1سال سابقه كاري ميتونم براي كار در خارج اقدام كنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.سن21
  ميلاد در تاریخ 1393/06/23 گفته است :
  باسلام
بنده ديپلم برق صنعتي وplcرو دارم از فني حرفه اي دولتي .بنظر شما چطور ميتونم با اين مدارك در خارج از كشور مشغول كار شم .6سال سابقه كار ازاد دارم سن 23